Shop de mooiste en voordeligste badkamer accessoires
Meer dan 6000 artikelen Voordelig winkelen
Badmatten
03-04-2017

De prachtige producten van HKliving

Het merk HKliving

HKliving laat zich inspireren door producten van het verleden en geeft daar een geheel eigen draai aan. Hierdoor onderscheid het zich van ieder ander merk. De prachtige dessins vertalen zich in puurheid en originaliteit. Ze laten het verleden weer in een geheel eigen stijl opbloeien.

 

Het brede assortiment bestaat onder andere uit meubels, verlichting en accessoires voor in huis. Ook prachtig textiel voor in de keuken, badkamer en woonkamer. O.a. kussens, tafelkleden, wandkleden, vloerkleden en badmatten. Super leuk om je huis mee aan te kleden. Het merk gebruikt vaak alleen natuurlijke materialen waardoor het een soort warmte uitstraalt. Prachtig te gebruiken wanneer je een rustige omgeving wilt creëren. De unieke uitstraling van alle producten van HKliving laten je een beetje zweven en oogt alsof jij je in het buitenland waant, een heerlijk ontspannen gevoel.

 

Badmatten van HKliving worden aangeboden op Zachtebadmat.nl. De matten zijn allemaal voorzien van een antisliplaag zodat deze niet zomaar kunnen verschuiven, gemaakt van katoen. De prachtige collecties geven je badkamer een mooie stijl. Laat je verrassen door het assortiment van HKliving.

 

HK living Badmat

 

HKliving Badmat
HKliving Badmat
HKliving Badmat
HKliving Badmat

Alles over Badmatten

Badmatten

Badmatten