Shop de mooiste en voordeligste badkamer accessoires
Meer dan 6000 artikelen Voordelig winkelen
Badmatten
22-03-2017

Zo creëer je meer licht in de badkamer

Tips voor meer licht in de badkamer

De dagen worden langer de temperaturen beginnen te stijgen en de zon begint steeds vaker te schijnen, de lente is begonnen. Eindelijk de wintermaanden zijn voorbij en laat het licht maar komen. Heb jij voldoende licht in jouw badkamer?

 

Hieronder vind je aantal tips om meer licht in je badkamer te krijgen.

 

Vermijd donkere kleuren en kies voor mooie lichte kleuren zoals beige, wit, licht blauw. Ga bijvoorbeeld voor witte muren en zorg voor badkameraccessoires in de bovengenoemde lichte kleuren. Je badkamer lijkt er tegelijkertijd ook een stuk ruimer door. Denk bijvoorbeeld voor accessoires aan planchets, tandenborstelhouder, handdoeken, badmat, douchegordijn, zeephouder, glashouders en ga zo maar door. Wanneer je hier voor een lichte kleur gaat, reflecteert het licht ook prachtig door je badkamer. Dit effect kun je ook toepassen op ieder andere plek in je huis bijvoorbeeld woonkamer, slaapkamer of de hal. Licht geeft ons energie en na de donkere dagen heeft iedereen weer de behoefte naar licht. Tenslotte heeft licht een grote invloed op ons gemoedstoestand. Tips om nog meer licht toe te laten in een ruimte zijn bijvoorbeeld, gordijnen die licht doorlaten, neem een lichte vloer, neem meubels die bewerkt zijn met hoogglans, hang een grote spiegel op en gebruik wit als basis. Al deze manieren zorgen ervoor dat het licht zal weerkaatsen door de hele kamer.

 

Populaire merken die deze accessoires aanbieden zijn bijvoorbeeld Aquanova, HK Living, Sealskin, Simplehuman, Vipp en Walra. Doormiddel van deze tips zal jouw huis helemaal klaar zijn voor de lente en wanneer het eens slecht weer is zal bij jouw thuis het zonnetje gewoon door blijven schijnen.

 

Lichte badkamer

 

Lichte badkamer
Lichte badkamer
Lichte badkamer
Lichte badkamer

Alles over Badmatten

Badmatten

Badmatten